Kleur, stijl en figuur analyse


Een complete analyse zodat jouw kleding precies is afgestemd op je figuur, de kleurtinten die jou het best staan en de mooiste kledingstijl. Voortaan koop jij altijd de kleding die het beste bij jou past! – Stijlcoach Victorien van Duuren

Placeholder

Kleur analyse

Als stijlcoach bepaal ik aan de hand van kleurdoeken de kleuren die het best passen bij jouw basis tint. Hierbij let ik met name op jouw kleurtint in je gezicht. De juiste keuze kleurt jou op. Met de kleurdoeken zie je zelf direct ook welke kleuren jou goed passen. Aan de hand van verschillende kleurpaletten kunnen we vaststellen welk kleurtype jij bent. Daarvan krijg jij een kleurkaart mee zodat je voortaan altijd de juiste kleurcombinaties aanschaft.

Welk type ben jij?

 • Herfst
 • Winter
 • Zomer
 • Lente
Placeholder

Figuur analyse

Tijdens de analyse kijk ik ook naar jouw figuur. Welk figuur type ben je? Welke kledingstijl past het best bij jouw figuur. Ik laat je aan de hand van voorbeelden zien wat jou het beste staat en laat daarbij op o.a. de verhoudingen van je lichaam. Zo koop jij voortaan altijd de juiste kleding.

Verschillende figuur types

 • Heb je een x-figuur?
 • Brede heupen of schouders?
 • Hoe zit het met je beenlengte?

Stijl analyse

Aan de hand van de kleur- en figuur analyse maak ik een moodboard voor je met de kleur en kledingstijl die bij jou past. Je krijgt een moodboard van het huidig seizoen. Natuurlijk kan ik die ook maken voor de 3 andere seizoenen zodat jij precies weet wat je moet kopen.

Moodboard

 • Moodboard afgestemd op jouw kleuren
 • Weet precies wat je moet kopen
 • Moodboards voor andere seizoenen kun je extra laten maken

Placeholder
Haal het beste uit jezelf, boek nu een kleur, stijl en figuur analyse

Kleur analyse, bepaal jouw beste kleuren


Door te werken met kleurdoeken en kleuren bij de tint van het gezicht te brengen is het duidelijk zichtbaar welke kleuren jou het beste staan.

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

  Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten, of wil je eerst telefonisch kennis maken?
  Laat dan even je gegevens achter dan neem ik contact met je op.

  Bekijk ook de andere mogelijkheden van yourbeststyle.nl


  Kast check


  Wat heb je in je kast hangen. Welke combinaties passen het best bij je? Wat kan echt niet meer? Welke nieuwe combinaties kunnen we maken en welke essentials mis je nog?


  Your best style compleet


  Wil je een kleur, stijl en figuur analyse, maar ook direct jouw kast onder handen nemen? Met yourbeststyle compleet lopen we door je kast heen en maken we goede combinaties en bepalen we welke essentials je echt nodig hebt.