Met passie werken aan jouw beste kledingstijl, is het leukste wat er isVictorien van Duuren - Stylecoach
  • Als personal stylist help ik jou het beste uit jezelf te halen. Herken jij ook de situatie dat je niet weet wat je aan moet trekken? Twijfel je aan je outfit, of voel je je niet happy in je kleding? Wil je echt goed voor dag komen, wil je een nieuwe look of heb je een nieuwe baan en wil je zelfverzekerd overkomen?
    Dit zijn situaties waarin ik jou prima kan helpen! Goede kledingstijl is afgestemd op een aantal basis elementen. Jouw basiskleur, de kleur die jouw tinten versterkt, jouw figuur en jouw persoonlijke stijl bepalen uiteindelijk de kledingstijl die het beste bij jou past.
  • Ik help jouw met een aantal duidelijke stappen jouw persoonlijke stijl te bepalen. Dat doe ik met een kleuranalsye waarbij we met kleurdoeken jouw beste kleuren gaan bepalen. Ik kijk goed naar je figuur en leg je de verschillende figuurtypes uit. Daarmee weet jij precies waarop je moet letten als je nieuwe kleding gaat kopen. Met het samenstellen van verschillende moodboards gaan we kijken welke kledingstyle jou het meest past en kunnen we aan de slag met het passen van verschillende kleding. Ik weet zeker dat jij meer in je kast hebt dan je denkt, dus een duik in jouw kledingkast zal verrassende nieuwe combinaties opleveren!
  • Personal styling is heel persoonlijk. Je laat toch niet zomaar iedereen in jouw kast snuffelen. En ja, ik kijk ook naar je figuur en kledingkeuze, geef je eerlijke feedback en advies. Daarom maken we vooraf eerst kennis met elkaar, gewoon met een lekkere kop koffie of thee en nemen we jouw idee├źn en uitdagingen eerst door. Zo weet ik beter hoe ik jou kan helpen, en leer je mij alvast beter kennen zodat je je echt op je gemak voelt en we met veel plezier aan de slag kunnen gaan.
    Het moet vooral heel leuk zijn! Zeg nou zelf, hoe fijn is het dat jij je comfortabel voelt in je kleding en zelfverzekerd voor de dag komt! Dat is toch heerlijk.

Kies uit de mogelijkheden

Je kunt natuurlijk ook zelf jouw beste pakket samenstellen, bel me gerust op voor de mogelijkheden en een maatwerk aanbieding bel of mail!