Nooit meer zomaar iets kopen, maar iets kopen dat echt bij jou past...dat is de uitdaging!Victorien van Duuren- stijlcoach
Image

Personal shopping, want shoppen is leuk

Shoppen is leuk! Maar het is nog leuker wanneer je kleding of accessoires koopt waarvan je zeker weet dat ze goed bij jou passen. Dat heeft niet alleen te maken met de kleur van de stukken die je koopt maar ook met de pasvorm, de combinatie en de accessoires. Als stylecoach help ik jou vooraf te bepalen welke kleuren jou het beste staan. Een ander element is de figuuranalyse. Ieder figuur is anders en vraagt om specifieke kleding pasvorm. Als jij die eenmaal kent, zal je zien dat de stukken die je aanschaft jou nog beter staan. Op basis van de analyses ben jij klaar om te gaan shoppen. Ik kan je daarbij op weg helpen, door met je mee te gaan en je al shoppende te adviseren.

Shopping as a service

Heb je speciale events of zakelijke gelegenheden en heb je geen tijd om zelf te gaan shoppen? Geen probleem! Ik kan jou daarbij helpen. Op basis van jouw wensen, je kleur en stijlanalyses kan ik voor jou gaan shoppen. Uiteraard stemmen we jouw precieze wensen van te voren goed af, want alleen dan kan ik efficiƫnt voor je aan de slag gaan. Voor meer informatie bel of mail me even.
Image